Vrijwilligers zijn onmisbaar in de ondersteuning van onze cliënten. Als vrijwilliger lever je een speciale bijdrage aan de kwaliteit van hun bestaan. Dankzij de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers kunnen cliënten extra activiteiten ondernemen. Dat is belangrijk, want zij hebben vaak behoefte aan contact in hun omgeving. We zijn dan ook blij en trots dat ruim 350 mensen zich als vrijwilliger aan Radar hebben verbonden.

Vrijwilligers horen er helemaal bij. We zien hen als onderdeel van het team en zowel collega's als cliënten weten hen op waarde te schatten. Als vrijwilliger bij Radar krijg je daarom, net als onze medewerkers, de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen en deel te nemen aan scholing, cursussen en workshops. Ook nodigen we je uit op feestjes en andere activiteiten én natuurlijk verrassen we je elk jaar met een eindejaarspakket.

Of het nu individueel is of in groepsverband, in een woonlocatie of daarbuiten, op vaste momenten of op afroep, ter ondersteuning bij evenementen of in de dagelijkse praktijk: vrijwilligers maken het verschil. Prachtige verhalen en voorbeelden lees je in onze speciale editie van Mensen maken Radar.

Onze actuele vrijwilligersvacatures

We maken heel graag kennis met jou!

Heb jij een groot hart voor mensen met een verstandelijke beperking, en wil je graag iets voor hen betekenen? Bij ons ben je heel erg welkom om als vrijwilliger aan de slag te gaan! Of je nu scholier bent, van je pensioen geniet of graag actief wilt zijn naast je werk of studie. Je geeft zelf aan op welk moment, hoeveel tijd je aan vrijwilligerswerk wilt besteden en welke activiteit jou aanspreekt.

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen bij Radar? Supertof! Onze coördinator Jane Piets-Hardenberg vertelt je tijdens een (digitale) kop koffie of thee graag meer erover, en maakt graag persoonlijk kennis met je. Samen bekijken we welke vrijwilligersplek bij jou kan passen.

Je kunt Jane bellen: 06 - 52521018 of mailen: j.hardenberg@radar.org.

Jane piets hardenberg kopie