We hopen dat je onze site met een grote glimlach bekijkt ☺. En dat we je een eerste beeld en gevoel hebben kunnen geven over wie wij zijn en hoe het is om bij ons te werken. Heb je hierover nog vragen of wil je meer weten? Onze HR-collega's Inge, Faye, Jane en Ger gaan graag met je in gesprek.

Persoonlijk contact vinden we heel leuk, dus bel of mail ons gewoon! Komt je dat niet gelegen? Vul dan het contactformulier in. Dan nemen wij contact met je op. Tot snel!

Mijn vraag gaat over werken bij Radar

Heb je vragen over werken bij Radar? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze recruiters Faye Sterken en Inge Geurts. Je kunt hen bereiken via e-mail op zowiljijwerken@radar.org. Natuurlijk zijn ze ook beschikbaar voor een belletje of WhatsApp-bericht:

Faye Sterken: 06-31754810
Inge Geurts: 06-21976911

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met Faye en Inge. Ze kijken er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten en je te verwelkomen met een heerlijk kopje koffie.

Recruiter Faye & INGE


Vrijwilligerswerk, dat spreekt mij aan

Bel of mail dan met vrijwilligerscoördinator Jane Piets-Hardenberg: 06 - 52521018 of j.hardenberg@radar.org.Ik wil meer weten over stagelopen of leren-werken

Bel of mail dan met praktijkcoördinator Ger Oligschläger: 06 - 15901187 of g.oligschlager@radar.org.

Contactformulier