Bij Radar krijg je de kans om echt iets te betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Hun dromen en wensen zijn leidend in jouw werk. Of je nu in een zorgfunctie werkt, of ondersteunend. Je neemt niemands leven over, maar zorgt er juist voor dat iedereen gewoon mee kan doen.

Door met hartelijke aandacht te kijken en te luisteren kom je erachter wat je cliënt, zijn familielid of je collega graag wil. Je biedt vertrouwen, werkt onbevooroordeeld en kijkt verder dan je neus lang is. Het komt aan op jouw creativiteit en inlevingsvermogen. We vertrouwen erop dat je goed bent in je vak, en dat merk je. We houden van vernieuwende doorzetters met een gezonde portie lef. Bij Radar zien we kansen in verandering. Je mag met een gerust hart goede ideeën uitproberen. Graag zelfs!

Dezelfde aandacht die we hebben voor de wensen van onze cliënten, is er ook voor onze medewerkers. Jouw professionele dromen en je toekomstbeeld vinden we erg belangrijk. Daarbij denken we verder dan de baan die je nu bij ons uitvoert. Want misschien heb je wel de wens om ooit de stap te zetten naar een andere of hogere functie. Bij ons of ergens anders. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren.

Radar Collegas Jacintahof 009

Werken bij Radar

We hebben zo'n 900 medewerkers. In de zorg en in de ondersteuning. Dat worden jouw nieuwe collega's. Al deze professionals werken verdeeld over onze ruim 90 locaties. Onze medewerkers in de zorg zijn een steunpilaar voor cliënten en hun familieleden. Zij zetten hun bijzondere kennis in om mensen gewoon mee te laten doen in de maatschappij. We verwachten van medewerkers een unieke en eigen inbreng. Maar daarin sta je nooit alleen, want we werken bij Radar samen. Je kunt altijd terugvallen op je team en je werkt samen in een breed netwerk.

Wist je trouwens dat werken in de gehandicaptenzorg echt superveelzijdig is? Mensen hebben vaak een vrij eenzijdig beeld van onze sector. Maar niets is minder waar! Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk. Hier vind je onze cao (2021-2024).

Heb je interesse om bij Radar te werken, of heb je een vraag hierover? Onze recruiters Faye Sterken en Inge Geurts staan je graag te woord.

Een kijkje op de werkvloer

Vind je het leuk om alvast eens bij ons binnen te kijken? Dat kan! Twee van onze woonlocaties maakten een filmpje over hun werk. Ze vertellen hoe het bij hun gaat, en welke mensen zich wat hun betreft helemaal thuis zullen voelen bij Radar.